вівторок, 10 вересня 2024 р.

Малолюбашанська громада налагоджує міжнародне партнерство з ґміною Пурда

З 6 по 8 вересня 2024 року голова Малолюбашанської сільської ради Світлана Ковальчук в складі делегації від Рівненської області відвідали Ольштинський повіт Республіки Польща, де відбулось відзначення 25 річчя створення Повіту та підбивання підсумків 25-річного партнерства з Повітом Оснабрюк (Німеччина). 

В рамках візиту делегація відвідала Музей Історії «Фромборк-соборний комплекс», музей Миколи Коперника і шпиталь Святого Духа, сільськогосподарський ярмарок у Грижилях, урочистий Гала-концерт у Кузні Соціальній в м. Ольштині, побували на урочистому вшануванні памʼяті Пані Анни Вагнер-Рибінської у Барчево, де також відвідали Європейський Культурний центр, мали змогу послухати фортепіанний концерт у виконанні вихованців місцевої музичної школи, відвідали Барчевську Синагогу.

Глибоко вражені позитивними емоціями відвідавши благодійний концерт у Вармінсько-Мазурській Філармонії ім. Фелікса Нововейського в м. Ольштині для підтримки осіб з особливими потребами.

Були запрошені в Біскупецьку гміну Ольштинського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства, з якою заключена Угода про співпрацю Олександрійської територіальної громади Рівненської області.

Маємо приємну новину для Малолюбашанської громади: в жовтні офіційно буде заключена Угода про співпрацю з гміною Пурда, Ольштинського повіту, Вармінсько-Мазурського Воєводства (Республіка Польща).

Підписання такої угоди відбудеться на одній із сесій громади Пурда і сприятиме подальшому розвитку та зміцненню дружніх відносин між двома громадами, поглибленню співробітництва в різних сферах життєдіяльності громад. Переконані, що така співпраця буде взаємокорисною для обох громад і даватиме практичний результат. 

Дякуємо Рівненській районній раді, голові Василю Тимощуку, за допомогу у налагодженні такого партнерства та можливість представляти Малолюбашанську громаду на міжнародному рівні. 

Підготовлено за матеріалами Малолюбашанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації