середа, 18 вересня 2024 р.

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощанського Центру надання адміністративних послуг і селищної ради. Напередодні аналогічні аналізи були проведені для працівників ТОВ «Гощаночка». Загалом, протягом двох днів, мобільна бригада обстежила понад 40 осіб.

Такі виїзні акції є надзвичайно зручними для людей, які працюють, оскільки дозволяють їм пройти важливі медичні обстеження без необхідності відриватися від роботи. Паралельно з тестами охочі мали можливість вакцинуватися проти дифтерії та правця, що підкреслює важливість регулярної вакцинації для підтримки здоров’я та профілактики небезпечних хвороб.

В умовах постійного стресу та війни, піклування про своє здоров'я стає особливо важливим. Регулярні медичні обстеження, такі як тести на глюкозу та холестерин, а також своєчасна вакцинація – це не лише запорука фізичного благополуччя, але й спосіб підтримати свою стійкість перед викликами, з якими ми стикаємось щодня. 


Турбота про здоров'я – це турбота про себе, своїх близьких і свою країну, адже тільки здорові люди здатні працювати на перемогу і відбудову нашого майбутнього.

Підготовлено за матеріалами Гощанської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації