вівторок, 3 вересня 2024 р.

У Клевані дітям нагадали правила безпеки з невідомими предметами у форматі екологічної вистави «Чао Какао – привіт чистий світ»

Екологічну виставу «Чао Какао» за підтримки Українського культурного фонду презентували сьогодні малюкам у Клеванській громаді. На виставу «Чао Какао» на свіжому повітрі завітало понад 100 учнів молодших класів  ліцею №2. У казковій, ігровій, інтерактивній формі головні герої коала  Какао зі своїми друзями  нагадали малюкам головні правила поведінки з вибухонебезпечними предметами, які часто маскуються за звичні предмети або сміття. 

Біля сцени встановили інформаційні банери – де розміщені правила безпечної поведінки з небезпечними предметами, а також роз’яснення - чому сміття є небезпечним для природи, зокрема для тваринок,  мешканців лісу. 

Малюки допомогли головним героям казки – посортувати сміття, спробували його утилізувати та разом захистили друзів від ворога.  По завершенню вистави долучилися до екологічного майстер-класу. 

Нагадаємо, прем’єра екологічної вистави «Чао Какао – привіт чистий світ» відбулася у Рівному 1 вересня.   Надалі вистава помандрує до діток у громади Рівненської області:

4 вересня, м. Костопіль, ліцей №5 

5 вересня, с. Городок, ліцей 

6 вересня, м. Здолбунів, площа БК 

9 вересня, с-ще Смига, ліцей 

10 вересня, с. Козин 

11 вересня, с. Вельбівне 

12 вересня, с.Деражне 

13 вересня, с-ще Рафалівка 

14 вересня, с. Яринівка, ліцей. 

У громадах  вистави заплановані на вулиці з використанням театрального «Візка казок». 

Арт кураторка проєкту Олена Ткачук розповіла – «Ми хочемо не просто привернути увагу до важливості сортування сміття, а й навчити робити це безпосередньо. Важливо, щоб для дитини це не було чимось надзвичайним, а сприймалося як буденна справа. Також в ігровій формі герої пояснюють, як убезпечити себе від небезпечних предметів.»


Матеріал підготовлено за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатися з думкою авторів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації