середа, 11 вересня 2024 р.

Громадянська освіта на практиці: нові ідеї для змін

Чергова цікава зустріч відбулася в Гощі в рамках проєкту EENCE-Едьютон з участю міжнародних експертів: Саміри Байрамової (Грузія), Марії Зубарєвої, Oleksandra Yehorova (Німеччина-Україна) та Тетяни Кузнецової (Україна).

Протягом трьох насичених днів громадські активісти з 13 областей України представили свої проєкти, отримали експертні поради та доопрацювали свої ініціативи під наглядом фахівців. Кульмінацією заходу стала презентація фінальних версій проектів, де команда ГО "ФЕДОРІВКА ПЛІЧ-О-ПЛІЧ" на чолі з Ларисою Лазарець здобула перемогу зі своїм проєктом "Уроки використання цифрових гаджетів для людей похилого віку в селі". Вони увійшли до четвірки переможців Едьютону! 


"Такі заходи – чудова нагода для нашої громади рухатися вперед, розвивати свідоме громадянське суспільство та впроваджувати демократичні цінності" - розповів голова громади Микола Панчук.

Дякую всім учасникам та експертам EENCE - Eastern European Network for Citizenship Education за натхнення й підтримку! Продовжуємо працювати разом задля процвітання нашої громади!

Підготовлено за матеріалами Гощанської громади 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації