середа, 4 вересня 2024 р.

Гощанська громада разом із польськими партнерами протидіє стихійним лихам

Гощанська територіальна громада бере активну участь у проєкті «Спільна співпраця у боротьбі з пожежами та стихійними лихами у Грубешівському районі та Рівненській області». 

Проєкт реалізується завдяки підтримці європейських партнерів, які виділять на нього 672,5 тис. євро. Основну частину цих коштів буде спрямовано на закупівлю спеціальної техніки та обладнання для добровільних пожежних команд чотирьох територіальних громад.

Нещодавно Рівненщину відвідали представники з Республіки Польща, що координують проєкт. У координаційній зустрічі взяв участь керівник відділу розвитку громади Гощанської селищної ради Олександр Мисюра, який відповідальний за реалізацію проєкту в Україні. 

Разом з начальницею управління міжнародного співробітництва Рівненської ОДА та головою ГО «Асоціація добровільних пожежних команд України» було обговорено подальші кроки впровадження проєкту, включаючи закупівлю техніки, організацію навчань та спільні тренінги.

Крокуємо впевнено до спільної міжнародної безпеки!

Підготовлено за матеріалами Гощанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації