понеділок, 2 вересня 2024 р.

Діти військовослужбовців з Тараканівської громади повернулися з відпочинку у Польщі

Втомлені, але щасливі діти повернулися додому з яскравими враженнями про літній відпочинок у Республіці Польща.

З 25 по 30 серпня 2024 року 16 дітей військовослужбовців Тараканівської громади разом з дітьми гміни Збучин перебували в англомовному музичному таборі «Rock Camp».

Під наставництвом творчих, запальних, енергійних #Global_Volunteers вихованці табору вчилися грати на музичних інструментах, розучували пісні і нові танці, займалися спортом та творчістю.

На заключному концерті «Rock Camp» діти мали можливість продемонструвати усе чого навчилися за тиждень у новостворених гуртах під керівництвом Setha Ungera- музиканта та продюсера з Нью-Йорка.

Висловлюємо нашу вдячність за гостинність, турботу, цікаве дозвілля нашим польським друзям, які забезпечили безкоштовне проживання, харчування та відпочинок дітей. Особлива подяка пану вуйту гміни Збучин Hubert Pasiak, Karolini Karpiuk та всім працівникам адміністрації, які долучилися до організації табору та за дружнє плече підтримки нашої громади з перших днів війни.


Особлива подяка організації #Global_Volunteers, на чолі з Доротою Вежбіцькою, які цей тиждень віддавали усю свою любов, енергію та тепло для наших дітей! Дякуємо вам за це!

Радіємо, що учнівська молодь нашої громади змогла відволіктися від тривожних буднів, адже попри все вони повинні мати щасливе дитинство!

Підготовлено за матеріалами Тараканівської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації