пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Деражненська громада на чолі з новим головою працює згідно планів

У Деражненській громаді відбулася виїзна консультація за участі консультантів Офісу реформ Рівненського РВ АМУ. Зустріч проведено  в рамках проєкту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. 


У ході консультацій відбулася зустріч з новообраним  головою Деражненської сільської  ради Олександром Лукашцем та секретарем ради Наталією Бойко. Фахівці Рівненського  РВ АМУ надали консультації з питань формування органів управління ради, реорганізації, підготовки Стратегії розвитку громади та формування бюджету, обговорили також пошук джерел фінансового забезпечення громади. 

Також консультант з правових питань Василь Курилас презентував представникам громади 5 модулів Практичного Посібника, розробленого Асоціацією міст України для громад а також Практичний посібник з питань передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність (скачати посібники можна за посиланням auc.org.ua/library) 




Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС (USAID)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Рівному обговорили потреби та проблеми доступності допомоги для ВПО

30 квітня у Рівному відбулася перша адвокаційна зустріч з метою обговорення потреб та проблем доступності допомоги для ВПО та напрацювання м...

Популярні публікації