четвер, 17 грудня 2020 р.

Олександр Третяк очолив Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України

Міського голову Рівного Олександра Третяка обрали головою Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України. За нього одноголосно проголосували члени Рівненського РВ АМУ під час загальних зборів у Рівному. 

Олександр Третяк подякував за довіру та пообіцяв стояти на захисті інтересів органів місцевого самоврядування. З обранням на посаду голови відділення Олександра Третяка особисто привітав виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. 



В рамках роботи Олександр Слобожан виступив перед керівниками громад – «Наше гасло «Спільними зусиллями» – якщо ми чогось хочемо то ми цього досягаємо спільно з вами. Ви посланці – яких обрали громади. Тому на вас сьогодні велика відповідальність. Проблеми у всіх громад однакові – не залежно від того великі чи маленькі. Ми завжди готові усім вам допомогти. Держава  повноваження передала громадам а про  ресурс забула. Це стосується багатьох проблемних питань. Але нам  вдалося – відстояти акциз для громад, це наша спільна перемога. Ми хочемо щоб формула була справедливою по розподілу ПДФО, щоб був новий закон про службу в ОМС – це ті перспективи, які без вас не можливі. Сьогодні знову Парламент дискутував  щодо інспекторів праці, але пригадайте - коли їх запровадили то чимало проблем у громадах почали вирішуватися дуже просто, це хороший інструмент для громад.  Тому ми не боїмося дискусійних норм» - розповів Олександр Слобожан під час свого виступу.  



Депутат Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук також звернувся до голів громад. Свою увагу звернув на перспективи спільно з Асоціацією міст України та закликав і надалі відстоювати інтереси громад разом. 

Водночас під час зборів учасники обрали заступників голови Рівненського РВ АМУ, представників до складу Правління АМУ, обрали Правління РРВ АМУ. А також обговорили інші питання згідно плану роботи. 


Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук коротко прозвітувала про роботу регіонального відділення у 2020 році. 



Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС 







Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Рівному обговорили потреби та проблеми доступності допомоги для ВПО

30 квітня у Рівному відбулася перша адвокаційна зустріч з метою обговорення потреб та проблем доступності допомоги для ВПО та напрацювання м...

Популярні публікації