понеділок, 7 грудня 2020 р.

Варковицька громада на Дубенщині - планує активний розвиток

У Варковицькій громаді що у Дубенському районі відбулася виїзна консультація за участі консультантів Офісу реформ Рівненського РВ АМУ. Зустріч проведено  в рамках проєкту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. 

У ході консультацій відбулася зустріч з новообраним  головою Варковицької сільської  ради Юрієм Парфенюком та працівниками ради. Команда Рівненського  РВ АМУ надали консультації з питань формування органів управління ради, реорганізації, підготовки Стратегії розвитку громади та формування бюджету, обговорили також пошук джерел фінансового забезпечення громади. 

Також консультант з правових питань Василь Курилас презентував представникам громади 5 модулів Практичного Посібника, розробленого Асоціацією міст України для громад а також Практичний посібник з питань передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність (скачати посібники можна за посиланням auc.org.ua/library) 


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС (USAID)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Адвокація молодіжної політики в громаді - тренінг для молодіжних працівників відбувся у Рівному - відео

У Рівному відбувся трьохденний спеціалізований тренінг для молодіжних працівників та працівниць на тему «Адвокація молодіжної політики в гро...

Популярні публікації