четвер, 31 грудня 2020 р.

Клесівська громада продовжує роботу над розвитком усіх сіл

У Клесівській громаді відбулася виїзна консультація за участю виконавчої директорки Рівненського РВ АМУ Тетяни Грещук  та консультантів Проєкту ПУЛЬС.  Під час зустрічі новообраний голова громади Віктор Буйний  розповів що вже вдалося зробити  та над  чим працюють нині.  Він нагадав, що сам був причетний до утворення Клесівської громаді ще у 2015 році, тому знає і розуміє, яка на ньому відповідальність, щодо розвитку громади та  злагодженої роботи колективу. 

Тетяна Грещук презентувала роботу Рівненського регіонального відділення, та висловила сподівання на подальшу спільну співпрацю, адже Клесівська громада усі п’ять років вирізнялася своєю активною позицією щодо захисту інтересів органів місцевого самоврядування. 



Консультант з правових питань Василь Курилас надав роз’яснення щодо проблемних питань, нагадав про роботу зі старостинськими округами, їх повноваження. Окремо зупинився на питаннях щодо діяльності Прозорро. Обговорили перши рішення нової ради та оновлений регламент. 


Віктор Буйний запевнив -  і надали триматимуть курс на розвиток громади та усіх сіл які входять до їх складу. Вже невдовзі на повну потужність у громаді запрацює ЦНАП, який нині працює у тестовому режимі.



Повідомляє Рівненське регіональне відділення АМУ в рамках проєкту ПУЛЬС 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Рівненське РВ АМУ планує нове партнерство з Агенцією розвитку Рівного

Відбулася робоча зустріч виконавчої директорки Рівненське РВ АМУ Тетяни Грещук з керівницею КУ «Агенція розвитку Рівного» Марією Савчук. Під...

Популярні публікації