середу, 28 квітня 2021 р.

Вакцина від інфодемії: підвищуємо медіаграмотність молоді Дядьковицької територіальної громади

Проєкт Дядьковицької сільської ради став одним і 5-ти переможців конкурсу з медіаграмотності! На конкурс мініпроектів «Інструменти медіаграмотності під час інфодемії на платформах шкільних бібліотек» було подано 57 заявок. Переможцями стали 5 організацій серед яких проект – Публічно-шкільної  бібліотеки  Дядьковицької сільської ради Рівненського району Рівненської області - «Вакцина від інфодемії: підвищуємо медіаграмотність молоді Дядьковицької територіальної громади».


Проект стартує у травні 2021р і триватиме до середини липня. Заступник голови Дядьковицької територіальної громади Руслан Костюкевич розповів «Це своєрідний початок перетворення публічно-шкільної бібліотеки у  сучасний центр для розвитку молоді та проведення дозвілля. В рамках проекту передбачено провести ряд активностей з вивчення медіаграмотності та спрямованих на активізацію молоді громади.  Проект спрямований на учнів старших класів та молодь, до слова у Дядьковицькій громаді вже є Молодіжна рада, яка була утворена нещодавно.  Тож її також плануємо залучити в активності у рамках проекту. Наприкінці проекту серед учасників проведемо конкурс молодіжних ідей, і дві з них найкращих реалізуємо» - розповів Руслан Костюкевич. 

Даний конкурс виконується за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Дядьковицької сільської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації