понеділок, 5 квітня 2021 р.

Молодіжна рада з’явилася у Дядьковицькій громаді

У будинку культури села Дядьковичі 3 квітня відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Дядьковицькій сільській раді.  


 Під час роботи розглянули ряд питань: 

1. Прийняття рішення про обрання Головуючого та Секретаря зборів.

2. Про обрання голови Дядьковицької молодіжної ради.

3. Про обрання заступника голови Дядьковицької молодіжної ради.

4. Про обрання секретаря Дядьковицької молодіжної ради.

5. Затвердження внутрішнього статуту Дядьковицької молодіжної ради.

6. Різне.

Склад молодіжної ради сформували на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Молодіжної ради.

Отже, на установчих зборах було обрано голову молодіжної ради при Дядьковицькій сільській раді - Тараса Мельника,  заступника голови – Максима Малафея, секретарем молодіжної ради обрано - Андрія Щура.

До складу Молодіжної ради може входити до 35 громадян України віком від 14 до 35 років.

Вже з новообраними головою, заступником і секретарем було обговорено різні ідеї з розвитку молоді в межах ОТГ. Було визначено основний напрям за яким рухатиметься  Молодіжна  рада при Дядьковицькій сільській раді.


 СПОРТ І ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. Для цого найближчим часом члени молодіжної ради підготують низку веломаршрутів для внутрішнього туризму і знайомства з мальовничими місцевосцями. Відповідальні особи у напрямку внутрішнього велотуризму: Діана Волошина  і Таня Кулик.

Також найближчим часом буде поновлена робота тренажерного залу на території школи Дядьковицького ліцею. 

З покращенням погодніх умов на волейбольних площадках будуть діяти тренування гри у волейбол в селах : Дядьковичі, Ясениничі, Малий Шпаків тощо.

Новостворена Молодіжна рада запрошує до співпраці всю молодь громади. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС (USAID) за матеріалами Молодіжної ради при Дядьковицькій сільській раді 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації