середу, 28 квітня 2021 р.

У Гощанській громаді обговорили питання щодо оптимізації шкіл

До Гощанської селищної ради завітав начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Петро Коржевський. 


"Давайте всі проблеми вирішувати із позиції потреб дитини, її можливості вибудовувати якісну освітню траєкторію. Робімо життя наших дітей яскравішим, цікавішим, щоб вони мали сучасні умови для навчання та розвитку", - зазначив Петро Миколайович.

Селищний голова Панчук Микола наголосив на тому, що Гощанська громада на даний час працює над тим, аби максимально якісно розвинути кожну галузь, а тому важливим в такому процесі є обмін досвідом, напрацювання алгоритмів та планів дій, підтримка з боку представників влади, депутатів, фахових спеціалістів. Діти, а це наше майбутнє, повинні здобувати хороші знання у гідних умовах.


Під час зустрічі було розглянуто питання щодо шляхів модернізації закладів освіти Гощанської територіальної громади. Окрім того, Петро Коржевський розповів про зміни в системі освіти та відповів на запитання керівників освітньої галузі.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Гощанської селищної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації