середу, 24 листопада 2021 р.

Бюджет Привільненської громади виконано на 126,1%

Відбулося чергове засідання сесії Привільненської сільської ради на котрому було затверджено звіт про виконання бюджету громади за 9 місяців поточного року та внесено зміни до нього з урахування перевиконання. 

Основними видатками після змін бюджету стане завершення робіт з реконструкції котельні шкіл у селах Іваннє та Бортниця, придбання техніки спеціального призначення для комунального підприємства, оновлення матеріально-технічної бази відділення з веслування на байдарках і каное та ремонт дитячого майданчику в селі Зелене. 


Також спрямовано кошти на підтримку медицини та розвитку інфраструктури громади. Виділено субвенції Дубенському районному управлінню ДСНС України для придбання паливно-мастильних матеріалів та ГУ Національної поліції на виконання обласної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю.

Депутати громади також заслухали звіт головного лікаря КНП «Дубенське ПМСД» Привільненської сільської ради щодо проведення вакцинації проти Covid-19. Поліцейський офіцер громади проінформував присутніх про проведену профілактичну роботу з населенням та прозвітував про складені ним адміністративні протоколи.

Загалом в ході засідання сесії сільської ради було розглянуто 19 питань порядку денного та понад 20 звернень громадян.

За матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації