понеділок, 29 листопада 2021 р.

Патриція Шморгун Гаврилишин зустрілася з активістами Рівненщини (відео)

На Рівненщину завітала Патриція Шморгун-Гаврилишин, дочка Богдана Гаврилишина, співзасновниця Фонду родини Богдана Гаврилишина.

Під час зустрічі з випускниками навчальних програм Фонду, обговорили Декларацію відповідальності людини, яку 7 років тому напрацював Богдан Дмитрович на світовому рівні. 
15 універсальних кроків для становлення особистості відповідальної людини, роль якої в розвитку свідомого громадянського суспільства вимірюється наполегливим самовдосконаленням, повагою до ближніх, підтримкою сім’ї, любов’ю до навколишнього середовища, зусиллями й прагненнями зберегти культурні надбання країни й людства та щирою взаємодією зі світом.
Зараз Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation запрошує організації громадянського суспільства взяти участь у конкурсі на отримання першої в Україні премії відповідальності.
За результатами голосування експертне журі визначить три організації-переможці, які отримають грошову винагороду в розмірі 100 000, 50 000 та 25 000 гривень (перше, друге і третє місце відповідно) на розвиток!
"Я дуже сподіваюся, що будуть достойні конкурсанти з Рівненщини, адже так важливо разом поширювати культуру відповідальності та опановувати 15 простих ефективних кроків до здорового та успішного майбутнього!" - зазначила Патриція Шморгун-Гаврилишин.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації