середу, 17 листопада 2021 р.

Громади Дубенщини співпрацюватимуть із гміною Вішнєв Республіки Польща

Привільненська, Повчанська, Варковицька та Козинська громади Дубенського району підписали Угоди про співробітництво із гміною Вішнєв (Республіка Польща).

10-14 листопада 2021 року відбулась робоча партнерська поїздка представників Дубенських громад  у гміну Вішнєв (Польща). Підсумком поїздки стали договори про співпрацю між Гміною Вішнєв та територіальною громадою. 


Предметом договору є налагодження партнерських стосунків між громадами та  Гміною. Обмін досвідом відбуватиметься у наступних сферах: освіта, культура, спорт, туризм, охорона навколишнього середовища, розвиток підприємництва та безпека територій, співпраці товариств та громадських організацій.

В ході візиту учасники делегації прийняли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності Польщі, ознайомилася із напрямками роботи гміни Вішнєв. 


Відвідали заклади освіти, культури і центру безпеки та окреслили можливі першочергові міжнародні проекти. Поспілкувалися із вуйтами гмін Мокободи, Котунь та побували на спортивних заходах присвячених Дню Незалежності у гміні Котунь.

Учасники дякують за співпрацю з розвитку міжнародного партнерства представникам Тернопільського відділення Міжнародного центру впровадження Програм ЮНЕСКО в Україні.



Очікують, що результати плідної співпраці сприятимуть розвитку і процвітанню кожної територіальної громади.


Повідомляє Рівненське РВ АМУ 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації