пʼятницю, 12 листопада 2021 р.

Дошкільна освіта буде доступна і в маленьких громадах Рівненщини

У Крупці та Городку планують збудувати дитячі дитсадки. Зведення дитячого садка в селі Крупець Дубенського району – у переліку об’єктів програми «Великого будівництва» на 2022 рік. Планується, що заклад матиме площу понад тисячу квадратів, а сама будівля нагадуватиме конструктор LEGO.


«Територіальна громада виготовила проектно-кошторисну документацію. Також місцева влада готова співфінансувати будівництво об’єкту на рівні 30% з місцевого бюджету, що є основною вимогою включення до програми «Велике будівництво» у 2022 році», - розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська. - Проектом передбачена двохповерхова будівля на 4 групи для 70 вихованців».

Водночас планують збудувати дошкільний навчальний заклад в Городку,  він  розрахований на 8 груп, 140 місць.


Проект також включений до програми, оскільки є велика потреба у забезпеченні дошкільною освітою малечі в селі Городок Рівненського району. Крім того, територіальна громада готова співфінансувати будівництво об’єкту на рівні 30% з місцевого бюджету, що є основною вимогою включення до програми «Велике будівництво» у 2022 році.

На першому поверсі передбачено розміщення інклюзивної, ясельної і молодших дошкільних груп, а також  медичних, службово-побутових приміщень та харчоблоку. 

На другому поверсі будуть дошкільні середні та старші групи, спортивний та музичний зали, службово-побутові приміщення. А на території ДНЗ розмістять дитячі та спортивні майданчики, господарську та зону відпочинку.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ за матеріалами Рівненської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації