пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

Рівненське РВ АМУ продовжує співпрацю з вищими навчальними закладами Рівненщини

Рівненське РВ Асоціації міст України продовжує співпрацю з Національним університетом водного господарства та природокористування. Виконавча директорка Тетяна Грещук  та консультанти регіонального відділення провели робочу зустріч з в.о. завідуючою кафедри Публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності НУВГП, доктором наук з Державного управління Лесею Тихончук. 

Разом обговорили результати роботи та співпраці з університетом, дізнались про нові можливості для громад Рівненської області, як для молоді так і для представників ОМС.

Нагадаємо у Рівному у серпні 2022 року підписано меморандум з керівниками вищих навчальних закладів, у тому числі НУВГП, та головами місцевих громад, в рамках засідання Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України. 

Співпраця в рамках Меморандуму триває вже проведено ряд заходів та є перші результати. 

Разом з Лесею Тихончук  спланували подальшу роботу аби донести інформацію до усіх громад. Адже нині є можливість  для працівників ОМС отримати другий рівень освіти за напрямком публічне управління та адміністрування. Тож вже найближчим часом відбудуться такі зустрічі в рамках заходів Рівненського РВ АМУ. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації