пʼятниця, 3 лютого 2023 р.

Громади Рівненської області продовжують волонтерську діяльність

На Рівненщині триває проєкт Культурного десанту «Разом!»

До благодійної ініціативи долучилася Острозька академія. Тож викладачі, студенти та працівники навчального закладу спільно із місцевими жителями приєдналися до безпосередньої допомоги для мешканців деокупованого селища Старий Салтів Харківської області. 

У межах проєкту Острозька академія та Острозька міська рада передали 3 партії гуманітарної допомоги: теплі речі, продукти харчування, книги, мобільні телефони, генератор, ковдри, дитяче взуття, теплий дитячий одяг, печиво, новорічні подарунки, солодощі, консервація, іграшки, фарби, медичні препарати та гігієнічні набори. 

Нагадаємо, головна мета благодійного проєкту Культурного десанту «Разом!» - залучати людей із центру та заходу України допомогти жителям деокупованих міст.Кожен може допомогти!

У Здолбунівській громаді придбали три автівки  для бійців

 Для бійців зі Здолбунівської громади, які захищають Україну, придбали три автомобілі. Їх купили за кошти, які зібрав колектив Здолбунівської міської ради.

Одну з автівок передали депутату міської ради Юрію Пшеничному, який воює з першого дня повномасштабного вторгнення і нині вперше приїхав у відпустку. Бійцям з підрозділу, де він служить, транспорт зараз дуже потрібен.

Інші дві автівки також передали землякам, котрі зараз перебувають у найгарячіших місцях фронту.  


Привільненська громада передала черговий автомобіль для ЗСУ 

Днями для ВЧ А0451, що дислокується на території Привільненської громади, було передано автомобіль Volkswagen Transporter для виконання бойових завдань військовослужбовцями підрозділу. Уже завтра, даний транспортний засіб відправляється в зону бойових дій.

Авто придбано за рахунок благодійних коштів працівників апарату сільської ради, закладів та установ Привільненської громади.

Дякуємо волонтеру Руслану Руснаку за транспортування даного авто на територію України.

Захисникам України передали автомобіль з Великоомелянської громади

Ще один автомобіль спільними зусиллями та завдячуючи мешканцю села Вересневе - Кушніруку Олександру Юрійовичу отримали військові.

Пан Олександр надав авто безкоштовно, волонтери БФ «Житець» відремонтували, а Великоомелянська сільська рада завантажила необхідними продуктами та речами.

«Важливо підтримувати волонтерський фронт, використовувати всі ресурси, робити все можливе і неможливе, аби наші захисники мали все необхідне для оборони та захисту України» - зазначила голова Великоомелянської сільської ради Алла Карпюк.

За матеріалами громад


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації