понеділок, 13 лютого 2023 р.

У Городоцькій громаді відбулася робоча зустріч щодо вступу в Асоціацію міст України

Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України продовжує робочі зустрічі у громадах Рівненської області, які ще не є членами АМУ. Така зустріч відбулася у Городоцькій громаді Рівненського району, неподалік міста Рівне. 


Голова громади Сергій Поліщук охоче зустрівся з командою регіонального відділення у складі виконавчої директорки Тетяни Грещук та консультантів з бюджетних, правових і комунікаційних питань. 



Виконавча директорка регіонального відділення АМУ Тетяна Грещук розповіла про основні завдання Асоціації міст України, діяльність АМУ спрямована на захист інтересів органів місцевого самоврядування, взаємодію з Парламентськими комітетами та профільними Міністерствами.  Розповіла, як нині працює  організація на регіональному рівні, які відбуваються навчальні заходи для громад та взаємодію з ОМС. Нині, Рівненське регіональне відділення налічує 54 члени, а це міські, селищні та сільські громади Рівненщини.  

Під час зустрічі спільно з головою громади Сергієм Поліщуком домовились про подальшу співпрацю. Він запевнив – «Громада зацікавлена вступити в Рівненське РВ АМУ, адже це хороша можливість доєднатись до інших громад та мати експертну підтримку фахівців.  Дану пропозицію  розглянемо  та обговоримо разом з депутатами громади на сесії» - розповів Сергій Поліщук.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації