вівторок, 28 лютого 2023 р.

Здолбунівська громада активно працює над розвитком проектного відділу

Здолбунівська громада активно працює над розвитком проектного відділу, який напрацьовує власний потенціал.

Зокрема, у Здолбунівській громаді втілять проєкт  «Час вживати воду 2.0». Його за підтримки Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» реалізуватиме Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН» у співпраці зі Здолбунівською міською радою. 
Радник міського голови Микола Орлов розповів про переваги громади, яка має проектний відділ. ВІДЕО.
Нагадаємо, торік у громаді реалізували проєкт  «Час вживати воду!», у межах якого облаштували точки доступу до питної води у трьох навчальних закладах, бібліотеці, закладі надання первинної медичної допомоги та ЦНАПі. Також проводилася активна промоція вживання води замість солодких напоїв.
Активно пропагували вживання води й під час потужного фестивалю Здоров’я Fest, який Україно-швейцарський проєкт «Діємо для здоров‘я» та Здолбунівська міська рада провели торік у вересні.
Нині географія проєкту «Час вживати воду 2.0» розшириться: окрім міста до активностей долучатимуть і старостинські округи. Про необхідність вживати воду йтиметься у контексті запобігання неінфекційним захворюванням та фізичної активності.
Реалізація проєкту триватиме 5 місяців.

Проєкт «Час вживати воду 2.0» реалізується за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що фінансується Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії (SDС).

Повідомляє Рівненське РВ АМУ, використано матеріали Здолбунівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації