середа, 8 лютого 2023 р.

В Острозькій громаді молодь навчають безпеці в інтернеті

В підлітковому клубі Острозької громади за місцем проживання «Надія» Управління освіт, молоді та спорту Острозької міської в рамках комплексу заходів "Молодіжної столиці" організували зустріч дітей та молоді з інспектором сектору ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції Діаною Кошинською. 


Відвідувачам клубу розказали та показали інформаційні відео-ролики щодо безпеки в Інтернеті, медіаграмотності та кібербезпеки. На закінчення учасники заходу отримали сувеніри з атрибутикою «Молодіжна столиця».


Нагадаємо 7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Вони можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто. Інколи школярі не можуть правильно зреагувати на матеріали з мережі з різних причин. Робота у цьому напрямку для вчителів та батьків дуже важлива. Безконтрольний доступ до Інтернету може мати негативні наслідки для дитини.

За матеріалами Острозької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації