середа, 1 лютого 2023 р.

Гощанська громада відправила гуманітарний вантаж для Бориспільської територіальної громади

З проханням про допомогу до нас звернувся виконавчий комітет Бориспільської міської ради, на території якої нині мешкає 13600 внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Серед них 3128 дітей, 30 дітей з інвалідністю. 

В основному це мешканці Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, які залишились без даху над головою і шукали прихистку у відносно спокійних регіонах України.

Будь-які ресурси, запаси мають здатність закінчуватися. Обмежені можливості для підтримки пенсіонерів, осіб з інвалідністю, малозабезпечених багатодітних сімей, дітей з інвалідністю з числа ВПО і в Бориспільської територіальної громади. Наш обов’язок допомогти і підтримати їх. 

«У черговий раз дякую співзасновнику благодійного фонду «Deine Ukraine – Hilfe» Мартіну Ріттеру Martin Ritter з Німеччини та представнику фонду в Україні Віктор Щербачук завдяки яким Гощанська громада має можливість підтримувати інші територіальні громади. Уже завтра внутрішньо переміщені особи Бориспільської територіальної громади отримають піци, передані нашими німецькими партнерами» - зазначив голова громади Микола Панчук. 

Шлях до перемоги складний і болісний. Маємо пройти його разом, підтримуючи і допомагаючи один одному. 

В єдності наша сила!

За матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації