пʼятницю, 10 березня 2023 р.

Рівненщина у трійці лідерів за кількістю поданих заявок УКФ на програму «Культура. Регіони»

6 березня Український культурний фонд завершив приймати заявки на грантову програму «Культура. Регіони». Реєстр вже є на сайті Фонду.

Загалом до УКФ надійшло 180 аплікаційних пакетів, загальний запит на фінансування становить 361,26 млн гривень. Безумовними лідерами за кількістю поданих заявок стали Київ, Львівська та Рівненська області – повідомляють на сайті УКФ. 


Рівненську область  представляють – Острозька, Березнівська, Радивилівська, Костопільська, Корецька, Сарненська, Здолбунівська  міські громади, а також Соснівська та Малолюбашанська громади. Деякі громади подали по кілька проектів від різних культурних інституцій - всього у дану програму Рівненищна подала  16 різнопланових проектів.

Серед організаційних форм у трійку лідерів увійшли громадські організації, органи місцевого самоврядування та комунальні установи.

За секторами культури та мистецтв на першому місці – сектор культурної спадщини, за ним – культурні та креативні індустрії, а також аудіовізуальне мистецтво.

Наразі за програмою розпочато технічний відбір проєктних заявок, результати якого будуть оприлюднені до 28 березня 2023 року.

Нагадаємо, 22 лютого 2023 року відбувся вебінар щодо підготовки, подання на конкурс грантових заявок від органів місцевого самоврядування задля впровадження у  2023 році проектів у сфері культури та креативних індустрій.

Участь у заході, організованому Українським культурним фондом спільно з Асоціацією міст України, взяли близько 500 представників виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, у віданні яких знаходяться питання культури, культурної спадщини та креативних індустрій.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації