понеділок, 20 березня 2023 р.

Спільна праця та міжнародна підтримка - дають бажані результати

Великоомелянська громада отримала придбану на умовах співфінансування - карету швидкої допомоги.

Попри воєнний час, постійні загрози ракетних атак, перебуваючи годинами під час повітряних тривог в укриттях - італійська делегація, особисто, доставила авто тому, що справа в ЛЮДЯНОСТІ.

Добрі люди з великим серцем, відкритою душею та щирістю у вчинках відвідали Великоомелянську сільську раду. Голова громади Алла Карпюк презентувала громаду, провела перемовини щодо подальшої співпраці та показала короткий фільм про волонтерську роботу - "2022 - рік довжиною в життя".


А далі, найголовніше - карета швидкої допомоги, за зверненням головного лікаря КНП "Дядьковицька лікарня з центром паліативної допомоги" Світлани Гречко була передана для обслуговування паліативних хворих.

Нагадаємо, дякуючи кожному результат - досягнутий (необхідну суму було зібрано). До цього процесу долучилися спонсори, благодійники, підприємства, представники бізнесу, мешканці громади. 


Підготовлено за матеріалами Великоомелянської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації