середу, 29 березня 2023 р.

Розпочалася робота Координаційної ради ВПО у Сарненській громаді

Благодійний Фонд «Рокада» продовжує працювати над створенням консультативно-дорадчих органів при органах місцевого самоврядування-Координаційних рад ВПО. 

28 березня стартувала робота Координаційної ради ВПО у Сарненській громаді, створена розпорядженням міського голови громади Руслана Серпенінова. Очолив засідання голова ради, заступник міського голови Іван Назарець. 

Під час засідання були розглянуті наступні питання:

- проведення глибинного скринінгу в громаді, 

- створення робочої групи з розробки проєкту жіночого громадського простору,

- обговорено попередні завдання щодо картографування громади для ВПО, 

- проведено підготовку стратегічного плану роботи координаційної ради. 


Члени координаційної ради внесли пропозиції щодо розширення її складу та першочергових завдань. БФ «Рокада» сплановано ряд спільних заходів в місцях компактного проживання в громаді, які будуть реалізовані найближчим часом. 

Також сьогодні у Володимирецькій селищній громаді відбулася зустріч менеджера з питань регіонального розвитку Благодійний фонд «Рокада» Рівне Володимира Зиля та фасилітаторки Фонду Ілони Герман з представниками селищної ради. «Рокадівці» презентували формат та процедуру створення Координаційної ради ВПО, її завдання та перспективи діяльності. 

Голова громади Василь Ковенько, заступник селищного голови Іван Базака та начальник управління соціо-культурної сфери Вадим Друзь повідомили про основні виклики інтеграції ВПО в громаді та висловили вдячність БФ «Рокада» за надану гуманітарну допомогу та участь в покращенні соціально-побутових умов проживання в МКП. Співпраця у цих напрямах буде продовжуватися і впродовж 2023 року, запевнили представники «Рокади».

Адвокаційну кампанію зі створення консультативно - дорадчих органів ВПО при ОМС Рівненщини здійснює Благодійний фонд «Рокада» Рівне за сприяння Center for Disaster Philanthropy.

Підготовлено за матеріалами БФ «Рокада»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації