четвер, 30 березня 2023 р.

Рівне відвідала делегація з німецького міста Ессен

Рівненський міський голова Олександр Третяк зустрівся із добрими друзями нашого міста - делегацією із німецького міста Ессен. Олександр Третяк зазначив - «Радий зустрічати у нас надійних партнерів - представників товариства «Лемберг вір комен» та голову товариства Матіаса Бере, а також дипломатичне представництво - директора міста Ессен Петера Ренцеля.

Ессен став для нас дуже дружнім, теплим містом. Адже саме звідси волонтери завантажують у мікроавтобуси допомогу і привозять у Рівне, роздають просто із рук в руки людям, які того потребують. Також Ессен став прихистком для тисяч українців, які вимушені були покинути рідну землю через війну.

Вже сьогодні німецька делегація відвідала та передала допомогу міській дитячій лікарні, а також один із дитячих дошкільних навчальних закладів. Попереду у делегації іще кілька днів плідної роботи в нашій громаді. 

Петер Ренцель розповів, що від часу нашої останньої зустрічі, яка була онлайн у річницю початку повномасштабного вторгення, Ессен зробив певні кроки задля допомоги українським містам. Вони звернулися до закладів міста із закликом зібрати допомогу, яку сьогодні привезли до Рівного.

Приємним та символічним подарунком став для мене прапор Ессена та годинник, який передали мені представники Ессена.

Вдячний товариству «Лемберг вір комен» та Петеру Ренцелю за пророблену роботу, допомогу та підтримку. Разом ми сильніші і можемо протистояти ворогу!»




Повідомив Олександр Третяк на своїй сторінці у соцмережах



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

На Рівненщині оновлюють Стратегію регіонального розвитку

Представники усіх 64 громад Рівненщини долучилися до стратегічної сесії щодо просторового планування регіону. Захід відбувся у межах проєкту...

Популярні публікації