четвер, 12 жовтня 2023 р.

У Здолбунівській громаді відбулася стратегічна сесія Ради ВПО


Відбулася стратегічна сесія Ради ВПО при Здолбунівській громаді.  Напрацювання стратегії відбулося в рамках реалізації Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» який реалізовує БО «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Фасилітаторка сесії Ірина Крамчанінова, є експерткою Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України. 

Перед початком роботи учасників привітала директорка з правових питань БО «БФ «ССС». Валерія Вершиніна, зауваживши, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є саме підтримка системи соціального захисту.

Міський голова Владислав Сухляк зазначив – «Вдячний за ту плідну співпрацю, яку наша громада має з фондом в межах проєкту. Така підтримка для нас дуже важлива, адже дає змогу ще ефективніше працювати у цьому напрямку».

Упродовж двох днів члени ради ВПО та громадські активісти спільно опрацювали усі складові стратегічної сесії, які ляжуть в основу основного документу:

- Що таке стратегія ради ВПО?
- Стратегічне бачення та місія
- Стратегічні цілі: знайомство зі стратегіями вищого рівня
- Формування стратегічних цілей
- Формування завдань.
 Активно включилися в роботу внутрішньо-переміщені особи, які нині проживають у Здолбунівській громаді, вони висловили свої рішення та пропозиції щодо інтеграції ВПО в громаду. 

Нагадаємо,  співпраця у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» у Здолбунівській громаді триває з березня 2023 року. За цей час відбулася низка активностей. У  межах проєкту також створено Раду ВПО та спільно розробляється соціальний паспорт громади. Також до громади надійшла техніка, що покращить роботу з ВПО.

Проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації