пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

У Березнівській громаді відбулася стратегічна сесія Ради ВПО

Відбулася стратегічна сесія Ради ВПО при Березнівській міській раді.  Стратегічна сесія відбулася в рамках реалізації Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» який реалізовує БО «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). 

На початку роботи учасників привітала Ольга Мельник регіональна координаторка ССС. Вона зазначила, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є саме підтримка системи соціального захисту у громадах.

Голова громади Руслан Пилипчук наголосив – «Березнівська громада приймає  ВПО як гостей, водночас ми готові їм допомогти знайти тут свій дім. Тому діяльність роботи Ради ВПО для нас є важливою,  ми готові до багатосторонньої співпраці. Тому усі ідеї які будуть виникати в учасників стратегічної сесії потрібно врахувати, разом нам вдасться допомогти нашим ВПО та водночас  налагодити  ефективну роботу Ради ВПО.» 

Упродовж двох днів з Радою ВПО  працювала команда Рівненського РВ АМУ – виконавча директорка Тетяна Грещук та експертка  Олена Ковтунець.  

Участь у стратегуванні взяли члени Ради ВПО, працівники комунальних установ та активні ВПО, представники благодійних фондів ССС та "Рокада, Рівне". Упродовж двох днів учасники  спільно опрацювали усі складові стратегічної сесії, які ляжуть в основу стратегічного  документу:

- Що таке стратегія ради ВПО?

- Функції Ради ВПО

- Стратегічне бачення та місія

- Стратегічні цілі: знайомство зі стратегіями вищого рівня

- Формування стратегічних цілей

- Формування завдань та плану роботи на 2023-2025рр.

Активно включилися в роботу внутрішньо-переміщені особи, які нині проживають у Березнівській громаді, вони також висловили свої ідеї та пропозиції щодо інтеграції ВПО в громаду. 


Проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації