понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Інтеграційно-ресурсний хаб відкрили у Березнівській громаді

В місті  Березне відкрив свої двері інтеграційно-ресурсний хаб, який створено в співпраці з ГО Крим SOS  за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. 

На гостину завітали заступник голови Березнівської міської Богдан Дроженець, регіональна координаторка ГО Крим SOS Олеся Бурдюк, депутати міської ради, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ Назарій Момотюк, депутатка міської ради Алла Семенчук, представниці БФ "Мені не байдуже" Наталія Сенюк та Ірина Колмакова, бібліотекарка читального залу Березнівської дитячої бібліотеки Вікторія Котик. 


Хаб стане справжнім простором гуртування жителів Березнівської громади та новомістян, у тому числі ВПО. 

Тут діятимуть різнобічні активності, які допоможуть кожному відчути свою значущість у наближенні перемоги!


Керівниця ГО «Березнівська Брама» Юлія Іванюк розповіла - «У планах - заняття з арт-терапії для діток, тренінги та майстер-класи для соціально-психологічної підтримки жінок, медичні та юридичні консультації, сприяння релокації бізнесу, формування допомоги для ЗСУ, різноманітна гуманітарна допомога тощо. Березнівський інтеграційно-ресурсний хаб - це спільний простір, де ми зможемо зростати і працювати разом задля розвитку нашої громади та наближення ПЕРЕМОГИ!» - зазначила Юлія Іванюк.


Підготовлено за матеріалами ГО «Березнівська Брама»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації