пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Медики Привільненської громади отримали електровелосипеди

В рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через посольство Великої Британії в Україні, кожен із 10-ти медичних закладів отримав електровелосипед (максимальна швидкість: 48 км/год., заряд батареї: 50-60 км). 

Ключі від електровелосипедів працівникам ФАПів, амбулаторій вручила координатора проєктів ООН в Рівненській області Ольга Кашевська, котра відмітила, що проект Привільненської громади сприятиме підвищенню якості та доступності медичних послуг на первинному рівні та сприятиме вчасному наданні медичної допомоги пацієнтам в сільській місцевості.

Висловлюємо щирі слова подяки Уряду Великої Британії та Програмі розвитку ООН за підтримку ініціативи нашої громади та надійну співпрацю, котра приносить видимі покращення для людей та допомагає підвищити якість медичних послуг на селі.

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації