середа, 11 жовтня 2023 р.

Рівне представили на третій регіональній конференції Мережі міст EU4culture

5-6 жовтня 2023 року у місті Цинандалі (Грузія) відбулася третя регіональна конференція Мережі міст EU4culture.

Мережа міст EU4Culture об'єднує 14 регіональних міст з України, Грузії, Вірменії, Азербайджану та Молдови. Вона сприяє обміну знаннями, співпраці та спільним культурним партнерствам між містами. 

Наше місто Рівне та успіхи в реалізації Стратегії розвитку культури Рівного на  цій конференції представили Наталія Лозовська керівниця Управління культури і туризму  Рівненської міської ради, та Олена Хмельник  голова правління ГО Агенція сталого розвитку міста   та координаторка проєкту. 

Цьогоріч на конференції у Грузії учасники/ці поділилися своїм баченням щодо нетворкінгу та майбутньої співпраці, досягнутими результатами та практичним досвідом, отриманими у процесі реалізації своїх стратегій культури у своїх містах. Розглянули важливість сталого культурного туризму, що є потужним інструментом для розширення потенціалу культури, економічного зростання та добробуту місцевих громад.

Було дуже корисно поділитися власним досвідом із колегами, а також ознайомитися із їхніми власними здобутками у реалізації культурних проєктів. Впевнено крокуємо вперед та спільно розвиваємо наші міста.


Подія відбулася у межах програми EU4culture  що фінансується Європейським Союзом та реалізується Goethe-Institut, Czech Centers, Danish Cultural Institute та Institut Français en Géorgie.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації