вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Молодь Рівненської області запрошують до участі в програмі UPSHIFT

До 5 листопада триває набір молодіжних команд з Рівненщини на UPSHIFT, глобальну інноваційну програму Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Це можливість для молоді отримати навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих викликів.

Під час програми учасники отримають менторську підтримку, пройдуть навчання та працюватимуть над розробкою ідей та проєктів, які допоможуть покращити життя людей у їхніх громадах. 

Умови участі у програмі:

  •  проживати в Рівненській області;
  •  мати з 14 до 24-х років;
  •  сформулювати проблему у вашому навчальному закладі чи громаді, яку б ви хотіли вирішити;
  •  зібрати команду з  3-5 людей, з якими ви будете працювати над ідеєю.



Програма UPSHIFT триватиме для команд 4 місяці у декілька етапів: 

  •  відбір команд;
  • 3-х годинна онлайн-зустріч знайомство з програмою і з ментором, який супроводжуватиме на всіх наступних етапах (в проміжку 20-24 вересня);
  •  власне дослідження проблеми;
  •  офлайн-навчання на 4-х денному буткемпі (30 листопада - 3 грудня). Проживання та харчування на нас, на командах тільки генерування ідей;
  •  три місяці для реалізації проєкту, який наблизить розв’язку проблеми!

Реченець заповнення реєстрації для команд: 5 листопада.

Посилання на реєстрацію: тут

Програма UPSHIFT у Рівненській області проводиться ГО «Будуємо Україну Разом» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.

UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. 

Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити соціально важливі проєкти. В Україні програма працює з 2018 року, за цей час 365 команд пройшли тренінги та створили понад 200 власних проєктів.

Будуємо Україну Разом — це всеукраїнська громадська організація, яка вже 9 років залучає молодь до волонтерства та співпрацює з громадами й активістами для реалізації соціально важливих проєктів.

Ми обʼєднуємо спільноту активної молоді та небайдужих мешканців громад, щоб організовувати БУР-табори — тижневі будівничі акції з волонтерами з усієї країни, БУРчики — короткострокові акції з місцевою молоддю, а також проводимо школи для молоді та громад з неформальної освіти.

Більше про проєкти та можливості БУР читайте на сайті та в наших соцмережах Instagram, Facebook та Telegram.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації