середа, 18 жовтня 2023 р.

У Білокриницькій громаді відбулася стратегічна сесія Ради ВПО

Відбулася стратегічна сесія Ради ВПО при Білокриницькій громаді.  Стратегічна сесія відбулася в рамках реалізації Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» який реалізовує БО «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). 


Перед початком роботи учасників привітала Ольга Мельник регіональна координаторка ССС. Вона зазначила, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є саме підтримка системи соціального захисту у громадах.

Голова громади Тетяна Гончарук заначила – «Сьогодні наша громада готова до різних взаємодій, і прагне побудувати взаємо довірливі стосунки між різними сторонам, це і донори і ВПО і наше місцеве населення за активної участі сільської ради. Ми сподіваємось, що разом нам вдасться допомогти нашим ВПО та налагодити  ефективну роботу Ради ВПО.» 

Упродовж двох днів з Радою ВПО  працювала команда Рівненського РВ АМУ – виконавча директорка Тетяна Грещук та експертка  Олена Ковтунець.  

Участь у стратегуванні взяли члени Ради ВПО, працівники комунальних установ та активні ВПО. Упродовж двох учасники  спільно опрацювали усі складові стратегічної сесії, які ляжуть в основу стратегічного  документу:




- Що таке стратегія ради ВПО?

- Функції Ради ВПО

- Стратегічне бачення та місія

- Стратегічні цілі: знайомство зі стратегіями вищого рівня

- Формування стратегічних цілей

- Формування завдань та плану роботи на 2023-2025рр.

 Активно включилися в роботу внутрішньо-переміщені особи, які нині проживають у Білокриницькій громаді, вони висловили свої ідеї та пропозиції щодо інтеграції ВПО в громаду. 

Нагадаємо,  співпраця у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» у Білокриницькій громаді триває вже кілька місяців.  У  межах проєкту було  створено Раду ВПО та спільно розробляється соціальний паспорт громади. Також до громади надійшла техніка, що покращить роботу  фахівців ради з ВПО.




Проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації