субота, 11 травня 2024 р.

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади отримали грантове фінансування від держави на загальну суму 3,2 млн. гривень.

Фінансування 8 особам (1,6 млн. грн.) було затверджено крайньою хвилею 2023 року, проте кошти отримано в 2024 році, 8 фізичних осіб отримали грант в рамках хвиль фінансування програми вже 2024 року  в сумі 1,6 млн. грн.

Бізнес-планами переможців грантової програми  передбачено створення 24 нових робочих місць.

Підприємці реалізовують свої бізнес-проекти в сферах освітніх послуг, роздрібної торгівлі,  громадського харчування, виробництва/обробки металевих виробів, надання послуг побутового обслуговування, будівельних робіт.

Вкотре наголошуємо, що гранти проекту «єРобота: Своя справа»  безповоротні, участь у програмі може взяти громадянин України, який уже має бізнес та хоче його розширити або започатковує власну справу. Отримати можна до 250 000 грн. Натомість потрібно працевлаштувати від однієї до двох осіб залежно від суми гранту. 

Нагадуємо, що в рамках проєкту «єРобота» через портал «Дія» доступні п’ять програм («Грант на власну справу», «Грант на сад», «Грант на теплицю», «Грант на переробне підприємство», «Грант для ветеранів та членів їх сімей»).

За матеріалами Корецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації