вівторок, 28 травня 2024 р.

У Корецькій громаді волонтери облаштують простір для Молодіжної ради

Цікаві молодіжні проєкти короткотривалих будівничих акцій спільно з ГО «Будуємо Україну Разом» - БУР вже реалізовувалися в Корецькій громаді. Один з них - це створення молодіжного простору на базі Центру дитячої та юнацької творчості, який став місцем проведення цікавих зустрічей, майстер класів, виставок.

Нині в Корецьку громаду знову завітали волонтери з БУР задля спільної мети - облаштувати простір для Молодіжної ради на базі Корецького міського будинку культури. 

Завідувачка будинком культури Лора Мацько та директор КЗ «Корецький центр культурних послуг» Корецької міської ради Вікторія Годюк, провели локаційну екскурсію для волонтерів БУРу де буде втілюватись даний проєкт.

Сама презентація проєкту відбулась у Корецькій міській бібліотеці. А щоб для волонтерів краще запам'яталась Кореччина, Ірина Воят, завідувачка Корецьким історичним музеєм, провела цікаву та змістовну екскурсію.

Втілюватиметься проєкт за підтримки БУР, Корецького міського будинку культури, Молодіжної ради, Корецької міської ради, ГО «Горлиця Корчеська», МГО «ТУСА».

Підготовлено за матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації