пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темою першої конференції була «Гоща та її округа в історії та культурі Волині». Відбулася вона у вересні 2019 року. 

Відбулося перше засідання оргкомітету, який очолив Гощанський селищний голова Микола Панчук.  

До складу оргкомітету також увійшли Валерій Бейлах, Валерій Скоцик, Юрій Кузьмін, Марина Кузмічова, Людмила Назарчук, Тетяна Гуда, Сергій Сегеда, Андрій Жив’юк, Ірина Повар.

Під час першого засідання оргкомітету обговорили програмні питання конференції, забезпечення роздатковими матеріалами, організацію відеозв’язку із закордонними учасниками тощо.


Краєзнавчі конференції є важливим інструментом збереження та популяризації культурної спадщини нашої громади. Вони сприяють обміну знаннями та досвідом, культурному розвитку, а також створюють можливість для співпраці між вченими, дослідниками, що може призвести до нових ініціатив та розвиткових проектів.

Повідомляє Гощанська громада


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації