понеділок, 27 травня 2024 р.

Гоща вдосконалює співпрацю з Бахмутською міською радою


Гощу відвідали представники Бахмутської міської ради - начальниця управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Вікторія Кушнір і в.о. начальника відділу молодіжної політики УППСД Тетяна Постоєва. 

Передусім гості оглянули приміщення Бахмутського центру професійно-технічної освіти, ознайомилися з умовами роботи працівників закладу.

Разом із директором Бахмутського ЦПТО Ігорем Гаєвим, Вікторією Кушнір і Тетяною Постоєвою обговорили перспективу підписання Меморандуму про співпрацю, організаційні моменти пошуку місць для поселення внутрішньо переміщених осіб із Бахмута.


Підписання Меморандуму відкриє нові можливості для обох громад, стане кроком у зміцненні зв'язків, об'єднанню ресурсів і досвіду. Це дозволить не лише координувати зусилля в площині поліпшення умови життя для тих, хто через війну був змушений залишити свої домівки, а й створить міцну основу для подальшого розвитку та відновлення. 

Разом ми сильніші!


За матеріалами Гощанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації