субота, 25 травня 2024 р.

Громади Рівненщини вчилися проводити публічні закупівлі без корупційних ризиків

Навчальний  семінар організували команди Рівненського РВ АМУ спільно з ГО Рівненський центр «Соціальне партнерство» та у співпраці з Рівненським регіональним центром підвищення кваліфікації на тему «Публічні закупівлі (тендери) без корупційних ризиків». 

Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук зазначила про важливість даної теми, адже для громад це складне питання, потрібно діяти згідно законодавства, адже публічні закупівлі під особливим наглядом контролюючих органів. 

Тетяна Янчик - директорка Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації наголосила - навчання важливе для фахівців ОМС, тому ми завжди підбираємо актуальні теми для вивчення. 

Семінар підготувала та провела Мирослава Примак - експертка, модераторка, керівниця проекту «Розширення можливостей місцевих громад для реалізації антикорупційної політики».

У програмі навчання учасники детально розглянули наступні теми:


розпорядження бюджетними коштами

для чого громадам приймати «Політику закупівель»

що пропонуємо включити в «Політику закупівель»?

розгляд кейсів - помилки та успіхи. 

вимоги законодавства. 

вимоги до тендерної документації та інші.



Учасники обговорили різні проблемні питання, визначили покроково алгоритм роботи, та на практиці закріпили нові знання та рекомендації від експертки. Мирослава Примак зазначила – «Закупівлі – це складно, потрібно  досконало знати усі правила гри, та до найменших дрібниць прописувати  умови та вимоги то постачальників та контрагентів.»

Повідомляє Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації