понеділок, 3 лютого 2020 р.

У Смизькій громаді розробляють стратегію розвитку


Наприкінці січня 2020 року відбулось чергове засідання робочої групи з розроблення проєкту “Стратегії розвитку Смизької об’єднаної територіальної громади на 2020-2027 роки”, за участю експертів-консультантів Експертно-аналітична група "Акцент" та членів робочої групи, до якої входять представники різних населених пунктів об'єднаної громади.

Експерти презентували результати проведеного SWOT-аналізу. Учасники заходу працювали над спільним формулюванням місії, стратегічного бачення, а також виробленням системи стратегічних, оперативних цілей і завдань у контексті розроблення Стратегії розвитку Смизької ОТГ.
"До добробуту згуртованими діями!" - так звучить девіз громади. Протягом семи років жителі спільно з місцевою владою будуть будувати толерантну громаду, об'єднану історичними європейськими традиціями, з міцними родинними та дружніми зв'язками, відкриту до змін.


" Треба розвивати наш край, що розташований на транзитному магістральному шляху з північної до південної Європи, а тому варто активно використовувати бренд ViaRegia - відомий культурний шлях, що з"єднує Західну та Східну Європу і пролягає нашим регіоном", - зазначила Вікторія Костюк, членкиня робочої групи.
"Спільнота, в якій цінують фізичну культуру, музику та освіту, з комфортними умовами для повноцінного розвитку особистості та гідного життя", - додав Василь Антонюк, президент ФК "Єврошпон-Смига".

"Нам потрібна громада з ефективною системою управління та широкими можливостями для партнерства влади, бізнесу та громадськості, де культивують ініціативність і активність кожного", - підвела підсумки Ірина Гнатюк, заступниця голови робочої групи, директорка Будинку культури с. Берег.
Повідомляє Агенція розвитку громад «Інтонація змін»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації