понеділок, 17 лютого 2020 р.

Найспортивнішу родину визначили у Смизькій громаді


Разом офлайн, а не в соцмережах – з  таким закликом звернулася Агенція розвитку громад «Інтонація змін» до жителів Смизької громади та організувала спортивні змагання в Шепетинській гімназії. Таким чином закликали родини більше часу проводити з рідними, друзями, вести активний спосіб життя, дарувати позитивні емоції своїм дітям.

На пропозицію відгукнулися 5 родин - сім'ї Петруків, Рудніків, Хмелюків з с. Шепетин, сім'я Василюків з с. Стара Миколаївка та сім"я Баландюків з с. Нова Миколаївка, а також дві молодіжні команди з с. Сапанівчик та с. Стара Миколаївка. Тобто різні родини та різні населені пункти, а також молодь, що вміє самоорганізовуватися.

Спортивні естафети провели викладачі та вихованці КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Смизької селищної ради. Команди змагалися за першість, водночас, просто цікаво проводили час та раділи за перемоги інших.
Після командних змагань діти також позмагалися в індивідуальних естафетах, які принесли їм масу задоволення.

Перше місце у загальному заліку здобула родина Василюків, друге місце - родина Хмелюків, а третє - родина Рудніків, адже членом команди виступив найменший учасник Андрійко, тому кожен в залі вболівав за юного спортсмена і бажав йому перемоги.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та заохочувальними подарунками від наших постійних спонсорів, яким ми вдячні за підтримку молодіжних ініціатив у Смизькій ОТГ – розповіла керівниця організації Вікторія Костюк. Також окрема подяка дирекції Шепетинської гімназії та Яні Свередюк-Данилюк за допомогу в організації заходу.

Змагання стали гарною нагодою, щоб привітати і нашу чемпіонку Анастасію Кононюк із нещодавніми здобутками (золота і срібна медалі) на Чемпіонаті України з лижних перегонів серед спортсменів з порушенням слуху, який проходив у с. Яворів, Турківського району Львівської області на базі ЗРСЦ НКСІУ. Від організації Настю нагородили  пам'ятним подарунком, а всі присутні подарували їй бурхливі оплески та побажання здобувати нові перемоги!

Спортивний захід відбувся в рамках проекту «Залучення вразливих груп населення Смизької ОТГ до прийняття рішень на місцевому рівні та активного громадського життя» за підтримки РОГО "Комітет виборців України"Мережа хабів УкраїниUNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Embassy of Denmark in Ukraine.

 Повідомляє Агенція розвитку громад «Інтонація змін»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Рівному відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді  відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програм...

Популярні публікації