четвер, 20 лютого 2020 р.

КНИГА УСПІХІВ: Асоціація міст України презентує першу збірку цього року


Видання підготовлене АМУ в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Публікація демонструє позитивний вплив реформ на життя людей та розвиток громад. Збірка буде корисною практикам місцевого самоврядування, медіа-спільноті та усім зацікавленим у темі реформування місцевого самоврядування. 


У цей випуск Книги успіхів увійшло близько 80 історій, які на конкретних прикладах доводять позитивний вплив реформи з децентралізації на життя громад та зростання їх добробуту. А отже, країна рухається у правильному напрямі, передаючи на рівень місцевого самоврядування більше повноважень та ресурсів. І цих досягнень у жодному випадку не можна втратити, адже спроможні громади – це запорука сильної держави, - Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.
До книги традиційно  потрапили успішні практики з Рівненщини. 
Зокрема, представлено досвід Шпанівської ОТГ у розділі - місцевий економічний розвиток, про створення туристичної локації.
У розділі адміністративні послуги  представлено практику ЦНАПу м.Рівне - Нова послуга - оформлення монетизованої пільги. 

Для завантаження книга тут

http://auc.org.ua/sites/default/files/library/knygauspihiv_01_2020web.pdf



Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Гощанська громада прихистила 25 переселенців із Донеччини

Перший у цьому році евакуаційний потяг з Донеччини, який прибув на Рівненщину привіз 59 людей, серед яких 25 дітей та 6 осіб з інвалідністю....

Популярні публікації