пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

У Привільненській громаді стартує проект для молоді «Активні громадяни»


Наприкінці місяця у Привільненській ОТГ стартує спеціальне навчання для молоді. Тренінг "Активні громадяни" від Британської ради спрямований на активізацію свідомої молоді громади, котра прагне змін. В ході тренінгу будуть проведені вправи, що сприятимуть підвищенню командної роботи, виокремлення проблематики, правильного написання проектної ідеї. По завершенні 2-го тренінгу, кожний учасник отримає сертифікат, який надає право у майбутньому брати участь у конкурсах від Британської ради та отримувати 15 тисяч гривень на реалізацію своїх ініціатив на території Привільненської ОТГ.  

Проектна менеджерка громади Світлана Роїк розповіла – «В своїй діяльності, намагаюсь не тільки отримувати гранти, а й створювати умови для навчання та активізації молоді в громаді. Цьому передувало безліч креативних молодіжних проектів за підтримки державних фондів та міжнародної грантової допомоги, тренінги та навчання котрі я відвідую самостійно.  


Цьогоріч, я з двома молодими людьми Привільненської громади реалізовуємо три (із 11-ти) проектів в рамках програми «Active Citizens» від British Council» за співпраці із ГО «Молодіжна Платформа». Найближчим часом, в Привільному з'являться сакури, магнолії, вічнозелені декоративні насадження; облаштується літня сцена для перегляду фільмів та проведення молодіжних заходів. А в Молодаво працюватимуть над створенням умов для розвитку фізичної активності молоді. Реалізація даних ініціатив є поштовхом для активізації усієї громади. Аби створити рівні умови для їх розвитку нам видалася можливість не тільки реалізувати проекти, а й започаткувати співпрацю із проектом «Active Citizens» та провести в нашій громаді 2-денний тренінг «Активні громадяни». Наразі, це унікальна співпраця Привільненської об’єднаної територіальної громади та Британської ради задля активізації та розвитку молоді на теренах Рівненщини. Варто відмітити, що даний тренінг Привільненська ОТГ буде проводити на базі єдиного в Рівненській області Молодіжного центру.» - розповіла Світлана Роїк.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації