середу, 5 лютого 2020 р.

Керівництво області спільно з міськими та селищними головами обговорили подальшу співпрацю


Відвертий діалог про проблеми міст та про подальшу співпрацю відбувся між міськими головами та керівництвом Рівненської ОДА. Зустріч організувало Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України аби налагодити комунікацію  з головою ОДА та його новими профільними заступниками. 

 Віталій Коваль висловив захоплення самостійністю міст та селищ Рівненщини. «Ми з вами  мало зустрічаємось – бо ви самодостатні та маєте чималий досвід роботи у місцевому самоврядуванні. Попри це  ми завжди готові до діалогу, а у разі потреби готові допомогти.  

Далі про свої галузі відповідальності розповіли заступники голови ОДА Ігор Тимошенко та Людмила Шатковська, ще двоє заступників Сергій Подолін та Сергій Гемберг  були у цей час на інших робочих зустрічах.  Міські голови висловили проблеми, які нині мають невеличкі містечка та внесли пропозиції щодо їх вирішення.  Віталій Коваль обіцяв сприяти їх вирішенню та окреслив пріоритетні напрямки роботи для очільників міст та селищ, це комунальна сфера, дороги, водоканал та очисні споруди.   Після конструктивної розмови учасники зустрічі домовились – комунікувати і надалі, задля спільного результату для усіх жителів Рівненщини.

Зустріч з очільниками міст доповнили корисною інформацією щодо змін виборчого законодавства. Про те за якою моделлю відбудуться місцеві вибори 2020 розповів консультант з правових питань Проекту  ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ Василь Курилас. 

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Шведи передали для лікарні у Радивилівській громаді медичний автомобіль

Благодійна організація «Blaljus I Samverkan» зі Стокгольму передала на Рівненщину чергову допомогу. Цього разу спеціальний автомобіль приїха...

Популярні публікації