понеділок, 18 квітня 2022 р.

Великоднє прибирання організували громади Рівненщини

До Великодніх свят громади Рівненщини традиційно організували толоки з прибирання територій. Спільно прибрали  -  парки, сквери, кладовища, центральні площі, місця відпочинку та дозвілля,  прилеглі території комунальних установ. 


Рівне

Надзвичайно приємно, коли вулиці та сквери, парки і клумби, улюблені зони відпочинку рівнян та гостей міста доглянуті, радують око чистотою та створюють затишну атмосферу у нашому рідному Рівному.

Тож щиро дякуємо усім, хто долучився до великого прибирання у Рівному: колективам підприємств і організацій, ОСББ, відповідальному приватному бізнесу, усім і кожному окремо. 


З різних локацій міста зібрано та вивезено тонни сміття, гілок, прибрані прилеглі території офіційних установ та двори будинків. І це все ми зробили спільно, громадою. І так повинно бути у всьому!

Корець

В Корецькій громаді до місячника благоустрою долучаються підприємства, установи та організації, учнівська молодь та усі небайдужі жителі, які прибирають території, прилеглі до адміністративних будівель та житлових будинків, впорядковують зелені зони, квітники, парки, сквери, алеї, вулиці, місця масового перебування та відпочинку населення, ліквідовують сміттєзвалища та чагарники, наводять лад на кладовищах та на меморіальних комплексах


Активно долучились до місячника благоустрою і старостинські округи нашої громади. Прибирають, ремонтують, фарбують, білять, саджають Отже, чекаємо на Перемогу на доглянутій, чистій і заквітчаній Кореччині

На днях до акції підключились і працівники КНП "Корецька міська лікарня" Корецької міської ради, продовжують тримати стерильну чистоту та порядок не лише в палатах закладу, а й на прилеглій території

Колеги КЗ "Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи" Корецької міської ради теж продовжують упорядковувати територію

Працівники КП ''Корецьжитловодоканал'', при фінансуванні міської ради, не припиняють роботи із благустрою міста. Сьогодні наводиться лад на території Корецького ліцею, а саме: обрізання небезпечних дерев, видалення аварійних та сухостійних, а також декоративна підрізка. А педагогічний колектив закладу упорядковує клумби та газони.

Смига - висадили  Тюльпанову Алею перемоги 


У Смизькій громаді відбулася акція з висадки тюльпанів. До ініціативи долучилися соціальні працівники БФ "Рокада", місцеві волонтери, діти і дорослі, які покинули рідні домівки через воєнні дії у своїх регіонах.

Акція розпочалася з невеликої толоки на Алеї відповідальності, яку два роки тому створили першокласники, а зараз доглядають активісти ГО "Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН". Потім місцеві жителі познайомили внутрішньо переміщених осіб з історією Алеї та смт Смига. Після цього кожен мав нагоду посадити свій тюльпан і загадати спільне бажання - перемоги Україні, сили ЗСУ та мирного неба над головою!


Назвати тюльпанову алею вирішили Алеєю перемоги. На 85 м висадили понад 150 тюльпанів, а восени домовилися продовжити висадку квітів по всій довжині вулиці.

Так маленька акція перетворилася в інтеграційний захід та трудову терапію, щоб відволіктися від думок про війну та згуртувати людей над спільнодією!


Мала Любаша

Чисте довкілля-наше майбутнє! Щиро дякуємо неймовірним жителям села Борщівка, педагогам і учням Борщівської гімназії, працівникам ЗДО "Полісяночка" працівникам Малолюбашанської сільської ради. Наш спільний результат: чисто біля лісу, прибране кладовище, впорядковане сміттєзвалище. 






Гоща
В Гощанській громаді до місячника благоустрою долучаються підприємства, установи та організації, учнівська молодь та усі небайдужі жителі, які прибирають території, прилеглі до адміністративних будівель та житлових будинків, впорядковують зелені зони, квітники, парки, сквери, алеї, вулиці, місця масового перебування та відпочинку населення, ліквідовують сміттєзвалища та чагарники, наводять лад на кладовищах та на меморіальних комплексах.

Активно долучились до місячника благоустрою і старостинські округи нашої громади.

Рівненське РВ АМУ за матеріалами громад Рівненщини

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації