середа, 20 квітня 2022 р.

У Рівному запустили єдину веб-платформу для ВПО

Аби вимушено переміщеним особам не збирати інформацію по зернятку та не шукати порад в соцмережах, у Рівному розробили спеціальну веб-платформу.

“Ми намагалися покращити якість доступу до інформації для вимушених переселенців, тож вирішили зібрати її на одному ресурсі. Відтепер на уся інформація, яка може бути потрібною, доступна у будь-який час доби. Платформа працює на базі сайту Рівненської міської ради, та містить відповіді на ключові запитання, які виникають у внутрішньо переміщених осіб,” - розповів заступник міського голови Рівного Євгеній Іванішин.

Зокрема, тут можна знайти відповіді на запитання щодо реєстрації, відновлення документів, медичної допомоги, соціального захисту, освітніх послуг, працевлаштування, культури і дозвілля. А також військового обліку, адміністративних питань, релокації бізнесу та чимало іншого.

Інформація на платформі регулярно оновлюється, тож користуйтеся лише перевіреними джерелами: https://rivnerada.gov.ua/vpo/

Повідомляє Рівненська міська рада

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації