пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

Громади Рівненщини відновлюють творчі заняття для дітей

У громадах Рівненської області поступово відновлюють роботу творчі колективи.  У такий спосіб діти можуть відволіктися від негативних думок та стресу.

Гоща

У приміщенні Гощанського об'єднання культури і дозвілля відкриває свої двері "творча майстерня" для дітей " ТВОРИМО РАЗОМ".
КЗ "Гощанське об’єднання культури і дозвілля" запрошує до спілкування юних мешканців та гостей громади, дітей вимушених переселенців та усіх бажаючих підтримати наших захисників своєю творчістю.

Будемо спільно готувати листівки-сувеніри, малюнки на теми миру, весни та найочікуванішого свята всієї малечі, Великодня, спілкуватися та розважатися. 
А ще, це хороший варіант арт-терапії, яка не має ні обмежень ні протипоказань та найбезпечніший метод зняття напруги. 
Адже сьогодні, наше завдання - докласти максимум зусиль, щоб дитинство наших дітей знову стало спокійним, наповнилося радістю спілкування і творчості. 
Чекаємо на вас щоденно, окрім суботи та неділі з 14:00 до 17:00.


Корець
У КЗ "Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи" частково відновив роботу танцювальний гурток. 

«Дітки отримали велике задоволення та масу позитивних емоцій» - каже керівник Зразкового аматорського ансамблю сучасного танцю ,,Шанс" -  Валентина Білевич.

Використано матеріали Гощанської та Корецької ТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації