вівторок, 5 квітня 2022 р.

За десять днів Рівне отримало 52 т міжнародної допомоги

Рівне щодня отримує міжнародну допомогу задля підтримки українців. Міський голова Рівного Олександр Третяк на своїй сторінці у ФБ зазначив: 

«Ми постійно відчуваємо підтримку наших міжнародних партнерів. Не зупиняюся щиро дякувати всім міжнародним партнерам та громадам у Європі. А також всім, хто збирає допомогу, сортує, доставляє, видає, всім, хто підтримує Україну та всіляко допомагає у цій несправедливій війні.


За період з 23 березня по 3 квітня 2022 року до нашого міста прибуло 52 т гуманітарної міжнародної допомоги. Стало можливе це  завдяки роботі Агенції розвитку Рівного та команді волонтерів. 

Загалом з початку війни до сьогодні на склади Народного дому було доставлено 225 т міжнародної гуманітарної допомоги. 

Щира подяка німецькій компанії Generation Freedom 21 GMBH, громаді Відня, французькій компанії LENER CORDIER, компанії “MESO and more GmbH” з Німеччини, FUNDACJA WIDOWISK MASOWYCH з Польщі, Українській греко-католицькій церкві та громаді м.Дюссельдорф.



Ми щоденно дякуємо світу за підтримку, дякуємо людям, які розділяють нашу біль та підтримують. Спільними зусиллями ми обов'язково переможемо.» 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації