четвер, 21 квітня 2022 р.

Триває релокація бізнесу зі Сходу та Півдня нашої країни у громади Рівненської області

На Рівненщині запрацював портал з релокації бізнесів  https://restartbusiness.in.ua 

Цей інструмент дозволить всім українським бізнесам, які переїжджають з територій охоплених бойовими діями оперативно отримати інформацію про об'єкти нерухомості, придатні для оренди або продажу, зокрема на Рівненщині. 


Рівне

Рівне має 68  заявок від підприємств з областей, де тривають бойові дії, для переїзду. Більше десятка підприємств вже знаходяться в процесі переїзду до Рівного. Серед галузей, які погодилися на переїзд - легка, харчова промисловість, а також торгівля. Є вже і такі що розпочали роботу.

Харківське підприємство «Термокейс Європа» знайшли прихисток в Рівному для збереження своїх виробничих потужностей. Дане релоковане підприємство, експортує свою продукцію в понад 40 країн світу. 


Демидівка

На Демидівщині багато вільних виробничих площ, складських приміщень, комунальних будівель. І ось зараз для того, аби бізнес зі сходу зміг ефективно переміститися, проводимо справжню інвентаризацію нерухомості. Можливо, щось зацікавить і місцевих підприємців, перші 8 об'єктів вже відфотографовані, відзняті на відео і описані. 

- Приміщення колишньої сільської ради в с. Рудка http://surl.li/buoaw

- Приміщення котельні в с. Рудка http://surl.li/buobd

- Приміщення будинку культури в с. Рудка http://surl.li/buobf

- Будівля колишньої їдальні в с. Лішня http://surl.li/buobh

- Складські приміщення АТ “Укртелеком” смт Демидівка http://surl.li/buobr

- Складське приміщення в смт Демидівка http://surl.li/buobu

- Виробничий комплекс колишньої пекарні в смт Демидівка http://surl.li/buobv

- Частина приміщення колишнього банного комплексу в с. Рогізне http://surl.li/buobz


Корець та Острог

Проведено зустрічі з представниками бізнесу та власниками нерухомого майна щодо реалізації планів, невідкладних заходів з переміщення виробничих потужностей суб’єктів господарювання з території, де ведуться бойові дії або є висока загроза бойових дій, на більш безпечнішу територію.

Розглянуто питання щодо можливості потенційної релокації бізнесу на територію громад. Готують подавати на платформу земельні ділянки й вільні об'єкти нерухомості.

До цього процесу долучаються й інші громади Рівненської області.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ за матеріалами громад 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації