вівторок, 19 квітня 2022 р.

До Рівного продовжують прибувати вимушені переселенці

555... Саме стільки внутрішньо переміщених осіб поселили у Рівному за останню добу. Важливо, щоб переселенці, які приїхали до нашого міста мали комфортні умови проживання та отримали допомогу для себе та дітей.

Загалом від початку війни Рівне дало прихисток 11 522 ВПО. З них на тривалий термін у нашій громаді залишилися проживати 9056, з них - 299 у Квасилові, а решта в обласному центрі.


- 8900 вимушених переселенців отримали одяг у складі на базі 18-ої школи;

- 756 звернулися за медичною допомогою і отримали безкоштовно медикаменти;

- 600 дітей ВПО отримають освітні послуги у навчальних закладах громади.

Міський голова Рівного Олександр Третяк зазначив – «Розпочинаємо виплати допомог для вимушених переселенців. Так, близько 1900 ВПО вже призначені виплати на допомогу. 


З переселенцями активно працюють, як наші служби, так і волонтери. Все для того, щоб люди, які втекли від війни, могли спокійно себе почувати у Рівному. Разом з тим попрошу й переселенців не нехтувати правилами та проханнями від нас і держави. Нагадую, що вам обов'язково потрібно зареєструватися, як офіційно переміщена особа. Чоловіків прошу протягом 24 годин з'явитись до міського військового комісаріату та стати на облік. У гуртожитках, де ви проживаєте, дотримуйтеся правил розпорядку та чистоти».

За матеріалами Рівненської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації